Illustrasjonsbilde: Altgodt
Julemat er godt, pinnekjøtt, kalkun, ribbe og fenalår står for tur denne desember måneden. Det kan allikevel være gøy å variere med litt andre retter inni mellom slik at du ikke går lei før julaften kommer. Da er Mexicansk kyllingsuppe et godt alternativ en kald vinterdag.
Personlig er dette den beste suppen jeg vet om, og en av de beste middagsrettene. Det tar litt tid å tilberede den, men det er ingen problemer med å lage en stor porsjon å fryse ned slik at det neste gang bare er å varme opp suppen
4 porsjoner:
2-3
store løk
3
hvitløksbåter Surres
2
ss olje (ikke oliveolje)
6-8
hakka røde/grønne chili
1
boks hakka tomater
4,5
dl kyllingkraft
4,5
dl kjøttkraft
3,5
dl tomatjuice
1
ss spisskummin (krydder)
1
ts chilipulver
1
ss worchestersaus
1
ts cayennepepper
Kokes
i 2,5 t - 1 kylling i biter has i
siste ½ t
Knus
tortilla chips i bunnen av enskål, ha over revet ost og rømme
- Hell
deretter over suppe, serveres med brød
Buen Apetito!
|
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar